Φύλαξη σκύλων ξενοδοχείο σκύλων I LOVE DOGS

Ξενοδοχείο σκύλων I LOVE DOGS

φιλοξενία σκύλων

Φύλαξη σκύλων, μια έννοια που το ξενοδοχείο σκύλων I LOVE DOGS παίρνει πολύ στα σοβαρά!

Φύλαξη σκύλων δεν σημαίνει απλά «παρκάρω» τον τετράποδο φίλο μου κάπου μέχρι να επιστρέψω, σημαίνει ότι όσο εγώ λείπω ο σκύλος μου κάνει διακοπές!

Στο ξενοδοχείο σκύλων Ι LOVE DOGS οι σκύλοι ξεκουράζονται σε ξύλινες, μονωμένες μονοκατοικίες, με αυτόνομη θέρμανση και κήπο με ξαπλώστρες και ατομική πισίνα. Περνούν αξέχαστα κάνοντας καινούργιους φίλους και γυμναστική σε τρεις πισίνες με jet. Εδώ η φύλαξη σκύλων περιλαμβάνει υπηρεσίες όπως, υγειονομική φροντίδα, καλλωπισμό και εκλεκτό μενού.

Τι νομίζατε; Όσο εσείς λείπετε ο σκύλος σας καλοπερνάει τόσο, που πολλοί από τους θαμώνες όταν φτάνει η ώρα να επιστρέψουν σπίτι δεν θέλουν να φύγουν! Ποιος θέλει να επιστρέψει στη ρουτίνα όταν έχει ζήσει τις απόλυτες διακοπές; Στην εξώπορτα του ξενοδοχείου σκύλων I LOVE DOGS, σκύλοι και αφεντικά κανονίζουν ποια θα είναι η επόμενη φορά!

φιλοξενία σκύλων

Για φύλαξη σκύλων στην Αθήνα το I LOVE DOGS είναι η ιδανική λύση.
Για να το διαπιστώσετε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το www.ilovedog.gr ή να επικοινωνήσετε στο 210 2433334 (09:00-13:00 & 17:00-19:00)


φιλοξενία σκύλων


ΒΙΒΛΙΑ & Ε-ΒΟΟΚ

 • βιβλίο λαμπραντόρ

  ΒΙΒΛΙΟ

  Ανατροφή & Εκπαίδευση Λαμπραντόρ

  H νοημοσύνη και η προσαρμοστικότητά του τον κάνουν ενα ιδανικό σκυλί για οικογένεια, στο βιβλίο αυτό περιγράφουμε το τυπικό λάμπραντορ, και δίνουμε συμβουλές για την εκπαίδευση, την διατροφή, και για μιά αρμονική συμβίωση.

 • λαμπραντορ ebook

  E-BOOK

  E-BOOK Λαμπραντορ

  Για να ζείς αρμονικά με ένα σκύλο χρειάζεται πολύ αγάπη, λίγη έρευνα και γνώσεις, εκπαίδευση τόσο στο σκύλο όσο και εσένα και την οικογένεια σου. Aρχίζοντας με τα σωστά εργαλεία και γνώσεις, θα έχετε πολύ καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Aκόμη και με έρευνα και γνώσεις θα κάνετε δοκιμές και λάθη και θα μάθετε απο αυτά.

 • βιβλίο για κουτάβια

  ΚΟΥΤΑΒΙΑ

  Το τέλειο κουτάβι

  • κουταβίσια προβλήματα & λύσεις • κτηνιατρικές επισκέψεις και εμβολιασμοί • κοινές ασθένειες των κουταβιών • εκπαίδευση κουταβιού • θετικοί τρόποι προσέγγισης και λύσεις προβλημάτων συμπεριφοράς