Aγαπητέ σκύλε

Aγαπητέ σκύλε
λαμπραντορ μαύραAγαπητέ σκύλε

Τα πιάτα με την αποτύπωση ποδιού επάνω, είναι δικά σας και περιέχουν το φαγητό σας. Τα άλλα πιάτα είναι δικά μου και περιέχουν τα τρόφιμα μου. Παρακαλώ σημειώστε, οτι η τοποθέτηση του ποδιού σας μέσα στο πιάτο μου δεν δικαιολογεί το αίτημα να γίνει τροφή και πιάτο σας και δεν το βρίσκω καθόλου καλαίσθητο.

Η σκάλα του σπιτιού δεν είναι πίστα. Το να με κερδίσεις στο κατέβασμα δεν είναι το αντικείμενο. Tο να με πετάξεις κάτω δεν βοηθά, επειδή κατρακυλάω γρηγορότερα από ό, τι μπορείτε να τρέξετε.

Δεν μπορώ να αγοράσω τίποτα μεγαλύτερο από ένα υπέρδιπλο κρεβάτι. Λυπάμαι πολύ γι 'αυτό. Δεν νομίζω ότι θα συνεχίσω τον ύπνο στον καναπέ για να εξασφαλίσω την άνεσή σας. Τα σκυλιά μπορούν πράγματι να κουλουριαστούν αναπαυτικά και σε μια μπάλα όταν κοιμούνται. Δεν είναι απαραίτητο να κοιμηθούν κάθετα μεταξύ τους απλώνοντας το σώμα τους στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Γνωρίζω επίσης ότι τεντόνοντας τις ουρές ευθεία και έχοντας γλώσσες να κρέμονται έξω από το άλλο άκρο, για να μεγιστοποιήσετε το διάστημα δεν είναι παρά σαρκασμός.

Για τελευταία φορά, δεν υπάρχει μυστική έξοδος από το μπάνιο. Εάν από κάποιο θαύμα φτάσω πρώτος εκεί και καταφέρω να κλείσω την πόρτα, δεν είναι απαραίτητο να ξύνετε, κλαίτε, ή προσπαθήστε να γυρίσετε το πόμολο για να ανοίξετε την πόρτα. Πρέπει να βγώ από την ίδια πόρτα που μπήκα.

Η σωστή σειρά είναι: φιλί, μετά οσμή πισινού άλλου σκύλου. Δεν μπορώ να το τονίσω αυτό αρκετά!

Για την δικιά σας χάρη, αγαπητά μου κατοικίδια, έχω τοποθετήσει το ακόλουθο μήνυμα στην μπροστινή πόρτα μας:

Κανόνες για τις μη-ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων που επισκέπτονται και διαμαρτύρονται για τα κατοικίδια ζώα μας:

1. Ζουν εδώ. Εσύ όχι.
2. Εάν δεν θέλετε τις τρίχες τους στα ρούχα σας, μείνετε μακριά τα έπιπλα.
3. Μου αρέσουν τα κατοικίδια ζώα μου πολύ καλύτερα από τους περισσότερους ανθρώπους.

4. Για σας, είναι ένα ζώο. Για μένα, αυτός είναι ένα υιοθετημένο γιος / κόρη που είναι μικρό, τριχωτό, περπατάει στα τέσσερα και δεν μιλά καθαρά.

Τα σκυλιά είναι καλύτερα από τα παιδιά ... τρώνε λιγότερο, δεν ζητούν χρήματα συνέχεια, είναι πιο εύκολο να εκπαιδευσεις, έρχονται συνήθως όταν τους το ζητάς, ποτέ δεν οδηγούν το αυτοκίνητό μου, δεν συχνάζουν με φίλους που χρησιμοποιούν ναρκωτικά, δεν καπνίζουν ή πίνουν, δεν χρειάζεται να αγοράσουν την τελευταία μόδα, δεν φορούν τα ρούχα σας, δεν χρειάζονται εκατομύρια για σπουδές - και εάν μείνουν έγκυος, θα μπορώ να πουλήσω τα παιδιά τους.

αγνωστος συγγραφέας


ΒΙΒΛΙΑ & Ε-ΒΟΟΚ

 • βιβλίο λαμπραντόρ

  ΒΙΒΛΙΟ

  Ανατροφή & Εκπαίδευση Λαμπραντόρ

  H νοημοσύνη και η προσαρμοστικότητά του τον κάνουν ενα ιδανικό σκυλί για οικογένεια, στο βιβλίο αυτό περιγράφουμε το τυπικό λάμπραντορ, και δίνουμε συμβουλές για την εκπαίδευση, την διατροφή, και για μιά αρμονική συμβίωση.

 • λαμπραντορ ebook

  E-BOOK

  E-BOOK Λαμπραντορ

  Για να ζείς αρμονικά με ένα σκύλο χρειάζεται πολύ αγάπη, λίγη έρευνα και γνώσεις, εκπαίδευση τόσο στο σκύλο όσο και εσένα και την οικογένεια σου. Aρχίζοντας με τα σωστά εργαλεία και γνώσεις, θα έχετε πολύ καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Aκόμη και με έρευνα και γνώσεις θα κάνετε δοκιμές και λάθη και θα μάθετε απο αυτά.

 • βιβλίο για κουτάβια

  ΚΟΥΤΑΒΙΑ

  Το τέλειο κουτάβι

  • κουταβίσια προβλήματα & λύσεις • κτηνιατρικές επισκέψεις και εμβολιασμοί • κοινές ασθένειες των κουταβιών • εκπαίδευση κουταβιού • θετικοί τρόποι προσέγγισης και λύσεις προβλημάτων συμπεριφοράς