Ποιος είναι ο Cesar Millan;

Cesar Millan
Cesar Millan, The Dog WhispererCesar Millan, The Dog Whisperer

Cesar Millan

O Cesar Millan κατάγεται από το Μεξικό, αλλά πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες να τελειοποιήσει τις μεθόδους του. Ήξερε ότι ήθελε να συνεργαστεί με τα σκυλιά από την τρυφερή ηλικία των έντεκα. Στην πατρίδα του, τον αποκαλούσαν «Ο Σκυλάνθρωπος". Αυτό το τρίτης γενιάς εκπαιδευτής σκύλων ξεκίνησε σπουδές του στους σκύλους στο ράντσο του Μεξικού Sinaloa, Μεξικό. Έμαθε τα μυστικά της τέχνης από τον πατέρα του, ο οποίος με τη σειρά τους έμαθε από τον πατέρα του. Ωστόσο, ούτε ο πατέρας του ούτε ο παππούς του έκανε οποιαδήποτε χρήματα εργαζόμενοι με τα σκυλιά. Ο Millan συνειδητοποίησε ότι αν ήθελε να κάνει μια εργασία που ζει απο την εκπαίδευση, ότι επρόκειτο να πρέπει να εγκαταλείψει το Μεξικό. Έτσι, στην ηλικία των 21, με $ 100 στην τσέπη του, διέσχισε τα σύνορα στο Σαν Ντιέγκο. Μέσα σε λίγες μέρες δούλευε με τα σκυλιά στις Ηνωμένες Πολιτείες, μαζεύοντας περιττώματα και κάνοντας grooming σε σκυλιά.

Ποιος είναι ο Cesar Millan

Cesar Millan : Φιλοσοφία

Ο Cesar Millan, ο ψιθυριστής σκύλων θα σας πεί άμεσα ότι αποκαθιστά τα σκυλιά και τα εκπαιδεύει ανθρώπους. Πιστεύει ότι πολλά προβλήματα που έχουν τα σκυλιά μπορούν να συνδέονται άμεσα πίσω στους ιδιοκτήτες τους. Βλέπει πολλούς από τους πελάτες του κάνουν το ίδιο λάθος ξανά και ξανά. Ο Cesar λέει ότι οι άνθρωποι στην Αμερική είναι προδιατεθειμένοι να αντιμετωπίζουν τα σκυλιά τους ως ανθρώπους και ότι η στάση αυτή προκαλεί ζητήματα. Σύμφωνα με τον Cesar, τα σκυλιά χρειάζονται τρία πράγματα για να είναι ευτυχισμένα και καλά προσαρμοσμένα: την άσκηση, την πειθαρχία και την αγάπη - με αυτή τη σειρά. Πιστεύει ότι αν οι άνθρωποι οι ίδιοι που μέχρι να είναι ο ηγέτης της ομάδας μεταξύ των σκυλιών τους, θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό για την επίλυση τυχόν προβλήματα που έχουν με τα σκυλιά τους. Ο Cesar πιστεύει επίσης ότι η άσκηση είναι εξαιρετικά σημαντική για την καθημερινή ρουτίνα του σκύλου. Επίσης, συνιστά ένα τουλάχιστον σαράντα πέντε λεπτά με τα πόδια κάθε πρωί.

Cesar Millan, The Dog Whisperer

Δραστηριότητες του Σέζαρ Μίλαν

Ο Cesar κατέχει και λειτουργεί Cesar Millan's Dog Psychology Center στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια. Πρόκειται για δύο στρεμμάτων εγκατάσταση που χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση των σκύλων και των ιδιοκτητών τους. Ο Cesar αποκαθιστά μέχρι τριάντα σκυλιά την φορά στο κέντρο του. Μπορείτε να παρακολουθούν σεμινάρια στο κέντρο με Cesar επίσης. Εκτός από τη λειτουργία του κέντρου, Cesar επίσης πρωταγωνιστεί σε μια σειρά σχετική με το National Geographic Channel, Cesar Millan, The Dog Whisperer . Σε αυτήν την εκπομπή πηγαίνει στις ιδιωτικές κατοικίες των σκύλων και των ιδιοκτητών τους. Υπό το άγρυπνο βλέμμα, την καθοδήγηση και τη διδασκαλία των Cesar Millan, το κοινό βλέπει τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στην σκυλιά και οι άνθρωποι που βοηθάει. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό το δείχνουν στο National Geographic web site.

Ο Cesar έχει γράψει ένα βιβλίο για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες σκυλιών και τα σκυλιά τους. Το βιβλίο τιτλοφορείται Cesar's Way: The Natural, Everyday Guide to Understanding and Correcting Common Dog

Ο Cesar έχει επίσης δημιουργήσει ένα DVD για να βοηθήσει τους σκύλους και τους ιδιοκτήτες. Το DVD έχει τίτλο People Training for Dogs και είναι διαθέσιμο από την ιστοσελίδα του.

© Amalthea Labradors 2015


ΒΙΒΛΙΑ & Ε-ΒΟΟΚ

 • βιβλίο λαμπραντόρ

  ΒΙΒΛΙΟ

  Ανατροφή & Εκπαίδευση Λαμπραντόρ

  H νοημοσύνη και η προσαρμοστικότητά του τον κάνουν ενα ιδανικό σκυλί για οικογένεια, στο βιβλίο αυτό περιγράφουμε το τυπικό λάμπραντορ, και δίνουμε συμβουλές για την εκπαίδευση, την διατροφή, και για μιά αρμονική συμβίωση.

 • λαμπραντορ ebook

  E-BOOK

  E-BOOK Λαμπραντορ

  Για να ζείς αρμονικά με ένα σκύλο χρειάζεται πολύ αγάπη, λίγη έρευνα και γνώσεις, εκπαίδευση τόσο στο σκύλο όσο και εσένα και την οικογένεια σου. Aρχίζοντας με τα σωστά εργαλεία και γνώσεις, θα έχετε πολύ καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Aκόμη και με έρευνα και γνώσεις θα κάνετε δοκιμές και λάθη και θα μάθετε απο αυτά.

 • βιβλίο για κουτάβια

  ΚΟΥΤΑΒΙΑ

  Το τέλειο κουτάβι

  • κουταβίσια προβλήματα & λύσεις • κτηνιατρικές επισκέψεις και εμβολιασμοί • κοινές ασθένειες των κουταβιών • εκπαίδευση κουταβιού • θετικοί τρόποι προσέγγισης και λύσεις προβλημάτων συμπεριφοράς