ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΑΤΡΟΦΗ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που το Λάμπραντορ είναι ίσως η πιο δημοφιλής φυλή στον κόσμο, τρείς απο τους πιο προφανείς είναι η εμφάνιση, ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα του. H νοημοσύνη και η προσαρμοστικότητά του τον κάνουν ενα ιδανικό σκυλί για οικογένεια, στο βιβλίο αυτό περιγράφουμε το τυπικό λάμπραντορ, και δίνουμε συμβουλές για την εκπαίδευση, την διατροφή, και για μιά αρμονική συμβίωση.βιβλίο λαμπραντόρ

ΒΙΒΛΙΟ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ

Για να ζείς αρμονικά με ένα σκύλο χρειάζεται πολύ αγάπη, λίγη έρευνα και γνώσεις, εκπαίδευση τόσο στο σκύλο όσο και εσένα και την οικογένεια σου.
Ένας σκύλος ποτέ δεν κάνει λάθος, ακολουθεί πάντα το ένστικτό του, λάθη κάνουν οι ιδιοκτήτες και τότε η σχέση γίνεται μερικές φορές προβληματική, ο κανόνας λέει οτι ο σκύλος αντανακλά τον ιδιοκτήτη του, ένας άνθρωπος που κάνει ένα σωρό λάθη με την ανατροφή και εκπαίδευση του σκυλιού του δεν μπορεί να έχει τον τέλειο σκύλο, αντίθετα όταν ο ιδιοκτήτης και ο σκύλος του βρίσκονται σε αρμονία τότε είναι η τέλεια θεϊκή σχέση.
Aρχίζοντας με τα σωστά εργαλεία και γνώσεις, θα έχετε πολύ καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Aκόμη και με έρευνα και γνώσεις θα κάνετε δοκιμές και λάθη και θα μάθετε απο αυτά.


 • ΚΑΤΑΘΕΣΗ

  TIMH 19 €
  Στείλτε Email με την διευθύνση αποστολής στο info@labradors.gr

 • PAYPAL

  Πληρωμή PAYPAL 19 €

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

1) Mε αντικαταβολή 19 € (περιλαμβάνεται η αποστολή) με κούριερ στην διευθυνσή σας.
Oι αποστολές ισχύουν μόνο για την Ελλάδα.
Για παραγγελία και στοιχεία αποστολής στείλτε email στο info@labradors.gr. Παρακαλούμε σημειώστε στο email και τηλ. επικοινωνίας.
2) Με πληρωμή μέσω PAYPAL

Περιεχόμενα
 • 01.Ο κόσμος του Λάμπραντορ Ριτρίβερ
 • 02.Η ιστορία του Λάμπραντορ
 • 03.Επιλογή, ανάπτυξη και εκπαίδευση
 • 04.Η διατροφή του Λαμπραντόρ
 • 05.Συχνές ερωτήσεις & Απαντήσεις