Διαθέσιμα κουτάβια Λαμπραντόρ 

Διαθέσιμα αρσενικά κουτάβια Λαμπραντόρ με Pedigree KOE FCI, microchip

ΑMALTHEA NAIS IRON x AMALTHEA NAIS FEDRA
Για πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 693 4887947 - 2295100026

λαμπραντόρ κουτάβι κουτάβι Λαμπραντόρ
κουτάβι διαθέσιμο λαμπραντόρ κουτάβι

Κουτάβια Λαμπραντόρ Amalthea

 

 

 


Στo Amalthea labradors κάνουμε λίγες γέννες κάθε χρόνο - τα κουτάβια μεγαλώνουν μέσα στο σπίτι μας σε οικογενειακό περιβάλλον και τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, οι γονείς των κουταβιών προέρχονται από Αγγλικές γραμμές αίματος, ελέγχονται για κληρονομικές ασθένειες, και είναι εξαιρετικής μορφολογίας και χαρακτήρα.
Τα κουτάβια φεύγουν από εμάς το λιγότερο 2 μηνών για τα καινούργια τους σπίτια, με τα πρώτα εμβόλια, αποπαρασιτωμένα, με microchip, ελεγμένα από κτηνίατρο, βιβλιάριο υγείας, φωτοτυπίες των pedigree των γονέων, την δήλωση γέννας στον ΚΟΕ, και έντυπο υλικό για την ανατροφή του κουταβιού.
Κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι τα κουτάβια θα είναι υγιή και κοινωνικοποιημένα σε οικογενειακό περιβάλλον. Όλα τα σκυλιά δικής μας γέννας μπορούν να επιστραφούν σε εμάς για οποιοδήποτε λόγο και σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής τους.
Ζητάμε από τους υποψήφιους ιδιοκτήτες που έρχονται σε επαφή μαζί μας για κουτάβι να έχουν ενημερωθεί για την φυλή και να συμφωνούν όλοι στην οικογένεια για την απόκτηση του κουταβιού.
Δεν δίνουμε κουτάβια για να μένουν μόνιμα σε αυλές, ταράτσες, πυλωτές, μπαλκόνια κλπ., τα Λαμπραντόρ είναι οικογενειακά σκυλιά. Δεν δίνουμε κουτάβια για δώρο σε τρίτους. Επειδή διαλέγουμε προσεκτικά τους υποψήφιους ιδιοκτήτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι για πολλές ερωτήσεις. Δεν στέλνουμε κουτάβια ασυνόδευτα, πρέπει να συναντήσουμε προσωπικά τους υποψήφιους ιδιοκτήτες πριν αποκτήσουν κουτάβι μας.

Video μερικά από τα κουτάβια μαςΒΙΒΛΙΑ & Ε-ΒΟΟΚ