Εκτροφείο Λαμπραντόρ Amalthea Nais

Το ενδιαφέρον μας για την φυλή των Labrador Retriever ξεκίνησε το 1996 με την αγορά του πρώτου μας σκύλου λαμπραντόρ. Το 2006 καταχωρίσαμε την επωνυμία εκτροφείου Λαμπραντόρ (F.C.I.) Αmalthea Nais F.C.I. 37/06.εκτροφείο Λαμπραντόρ

H πρώτη μας προτεραιότητα είναι τα θαυμάσια σκυλιά μας, για εμάς δεν είναι κατοικίδια είναι οι αγαπημένοι φίλοι μας.

Η δεύτερη προτεραιότητα είναι να διατηρήσουμε τον θαυμάσιο χαρακτήρα των Labrador Retriever. Γι'αυτό τα σκυλιά μας όπως και τα κουτάβια που μεγαλώνουμε, είναι συνεχώς μαζί μας μέσα και έξω απο το σπίτι μας.

Η τρίτη μας προτεραιότητα είναι να παράγουμε κουτάβια υγιή και κατα το δυνατόν χωρίς γενετικά ελλατώματα που να ανταποκρίνονται στο στάνταρ της φυλής των Λαμπραντόρ όπως περιγράφεται στο FCI Labrador standard of comformation.

Το κάθε κουτάβι είναι για εμάς πολύτιμο και παίρνουμε πολύ σοβαρά την τοποθέτηση τους στους νέους ιδιοκτήτες γι αυτό και οι γέννες που κάνουμε είναι λίγες και επιλεκτικές. Eαν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε κουτάβι απο εμάς, δείτε εαν υπάρχουν διαθέσιμα κουτάβια και τηλεφωνήστε μας.

Tα σκυλιά που χρησιμοποιούμε στην αναπαραγωγή ελέγχονται για κληρονομικές ασθένειες, και παίρνουν μέρος και διακρίνονται σε εκθέσεις σκύλων απο διεθνείς κριτές και προέρχονται απο κορυφαίες γραμμές αίματος, απο γονείς με διακρίσεις σε εκθέσεις μορφολογίας και εργασίας. Τα κουτάβια μας είναι και στα τρία χρώματα του Λάμπραντορ κίτρινο, σοκολατί και μαύρο χρώμα. Tα κουτάβια μεγαλώνουν μέσα στο σπίτι τις πρώτες κρίσιμες εβδομάδες μαζί με την μάνα τους, με συνεχή επιτήρηση και τις καλύτερες συνθήκες θερμοκρασίας και διατροφής. Τα μεγαλύτερα κουτάβια κοινωνικοποιούνται σε οικογενειακό περιβάλλον.

Eδώ θα βρείτε πληροφορίες για τα σκυλιά μας, γενικές πληροφορίες για τα Labrador, συμβουλές για κουτάβια, άρθρα για σκυλιά ράτσας Λαμπραντόρ, χρήσιμα links, συχνές ερωτήσεις, διαθέσιμα κουτάβια, δωρεάν συμβουλές για την εκπαίδευση και ανάπτυξη labrador και πολλά άλλα.

Επιδίωξη μας είναι η εκτροφή υγιών κουταβιών labrador με τον τυπικό χαρακτήρα της φυλής με δυνατότητες εργασίας και με ομορφιά.
Ελπίζουμε η επίσκεψη σας να είναι ευχάριστη και να ξαναέρθετε καθώς η σελίδα θα ανανεώνεται με καινούργια άρθρα και πληροφορίες για την αγαπημένες μας ράτσες σκύλων το Labrador retriever & τα Rottweiler αλλά και χρήσιμες για τα σκυλιά γενικότερα.


Το κάθε κουτάβι είναι για εμάς πολύτιμο και παίρνουμε πολύ σοβαρά την τοποθέτηση τους στους νέους ιδιοκτήτες γι αυτό και οι γέννες που κάνουμε είναι λίγες και επιλεκτικές. Eαν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε κουτάβι απο εμάς, δείτε εαν υπάρχουν διαθέσιμα κουτάβια και τηλεφωνήστε μας.


Amalthea
 • Το εκτροφείο μας βρίσκεται στην Αυλώνα Αττικής. Κάνουμε μόνο λίγες γέννες και έχουμε μόνο τόσα σκυλιά όσα μπορούμε για να τους προσφέρουμε μια φυσιολογική οικογενειακή ζωή. Το 2006 καταχωρίσαμε την επωνυμία εκτροφείου Λαμπραντόρ (F.C.I.) Αmalthea Nais F.C.I. 37/06.
 • Αυλώνας Αττικής
  693 4887947 - 2295100026

 • info@labradors.gr
  www.labradors.gr
Επισκέπτες
 • Blog counters

 • HTML Hit Counter
  Επισκέπτες

 • Privacy
Video
Labradors.gr© 2018. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς άδεια του Labradors.gr